info@fastleansmart.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  FLS Nederland BV, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  FLS, uw buitendienst planning software partner voor de BeNeLux.  Zeilschepen festival d.d. 28 Juni 2008

  Nieuws


  22.07.2009 | Utiliteitsbedrijf RheinEnergie introduceert VisiTour Service planning buitendienst voor haar Workforce Management

  Het utiliteitsbedrijf met het hoofdkantoor in Keulen zal haar innovatieve en dynamische workforce management processen met VisiTour Service invullen. De focus was niet alleen op het economische aspect van de optimale buitendienst planning algoritme. In feite was het cruciale punt een aannemelijk dynamisch planning met een intelligente integratie aan het bestaande klant contact service center.


  16/07/2009 | Buitendienst planning oplossing FLS VISITOUR interface nu ook SAP gecertificeerd

  De functionaliteiten van VisiTour Service planning zijn door het gebruik van SOA compatibele interface technologie toegankelijk voor SAP gebruikers met de ERP modulen CS en PM.

  De volgende functionaliteiten worden ondersteund:
  - Afspraken planning
  - Aanpassen, annuleren en vrijgeven van afspraken
  - Planning en bevestiging van afspraken in service contracten


  06/10/2008 | Neopost gaat na 6 weken al live met de buitendienst planning oplossing van FLS.

  Die Neopost GmbH en Co. KG met de hoofdvestiging in München is totaalaanbieder van postverwerkingssystemen en in Europa marktleider. Wereldwijd bezetten ze de 2e plaats.

  Vanuit München worden meer dan 120 service installateurs in Duitsland en Oostenrijk gestuurd. Nadat Neopost in Juni jongstleden voor Visitour gekozen had vond eind Juli al de start van het project plaats. Vlekkeloos verliep vervolgens begin September de introductie van de buitendienst planning en de digitale werkbon oplossing van FLS na een 6 weken durenden omzettingsfase.


  25/08/2008 | EnBW en Yello kiezen voor VisiTour bij de invoering van de intelligente stroomtellers.

  Het op 2 na grootste gas-, water- en lichtbedrijf EnBW zal met de intelligente stroomteller een volledig nieuw ontwikkelde tellertechnologie invoeren. Hiermee kan de eindklant zijn actuele verbruik wereldwijd oproepen. Met hulp van het zo genoemde Stroomcockpit worden de verbruiksgegevens die de teller elke 2 seconden levert ingelezen. Door een internetverbinding dan de eindverbruiker altijd met een blik op het beeldscherm de grootste "stroomvreters" eruit halen en heeft zodoende altijd grip op zijn energierekening. Het gevolg is dat men bewuster en efficienter omgaat met de gebruikte energie, een daling van de kosten en minder milieubelasting is het gevolg. Voor het startschot van dit innovatieve project heeft EnBW en ook het Stroombedrijf Yello voor VisiTour gekozen om zowel het plannings- als ook het wijzigingstrajectgebeuren een optimaal resultaat te laten behalen. Visitour zal de afspraken en schema planning zowel nu bij de eerste installatie als ook bij het latere onderhoud overnemen.


  01/07/2008 | Opening van de nieuwe hoofdvestiging op 27 Juni 2008 in Heikendorf

  Op 27 Juni 2008 is het nieuwe hoofdkantoor van FLS GmbH in Heikendorf door minister-president Peter Harry Carstensen feestelijk in gebruik genomen. Zo'n 130 genodigden hebben deelgenomen aan de workshop Sail and Work Force. Vertegenwoordigers van uitgekozen klanten deelden hun ervaringen inzake het plannen van de buitendienst met VisiTour en gingen op het thema veranderings-management in. Het ging om de volgende referenten: Dirk Schulz, hoofd klantenservice van Jungheinrich AG. Christian Scharfe, hoofd van TSS ontwikkeling van IBM Duitsland GmbH, Dr. Thomas Göþmann, spreekbuis van de regionale EnBW AG alsmede Professor Wolfgang Seger, plaatsvervangend directeur van MDK Niedersachsen. Geheel in stijl met de Kieler zeilweek was er aansluitend een zeiltoernooi op de Oostzee. Terwijl de driemaster "Sunthorice" de ondergaande zon tegemoet zeilde konden de gasten genieten van de maritieme sfeer en een toepasselijk geserveerd buffet. Hiermee werd een goede bodem gelegd om vervolgens het nachtleven rondom het evenement "Sunthorice" in te duiken. In de voormiddag van de 28 ste Juni werd met de Zeilschepenparade een hoogtepunt van de Kieler zeilweek bereikt, die onze gasten vanuit ons nieuwe hoofdkantoor mooi konden bewonderen.


  09/04/2008 | VisiTour heeft de "innovatie prijs 2008" gewonnen.

  VisiTour heeft de "innovatie prijs 2008" gewonnen uitgereikt door de Innovatieve Middenstand. De Innovatieve Middenstand is opgericht om een betrouwbare partner en consultant te zijn voor middel grote ondernemingen. Dit voornamelijk op het vlak van het maken van keuzes voor IT-oplossingen en aldus te informeren over capaciteiten van nieuwe technologieën.