info@fastleansmart.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl
  Sitemap
  FLS Nederland, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  FLS: de meest optimale technische buitendienst planning software oplossing.  Uw specialist voor optimale technische buitendienst en afspraak planning, field service, routeplanning & voor digitale werkbon oplossingen.

  FLS levert specifieke software ten behoeve van technische buitendienst automatisering ( field service planning , digitale werkbon ). FLS is de technologische leider op het gebied van dynamische field service- en routeplanning. Deze software onder de naam VisiTour is technologisch superieur en makkelijk te integreren in uw bedrijfsproces. Onze klanten zijn verscheidene succesvolle field service bedrijven, handelsbedrijven, industriële ondernemingen en transportbedrijven. Bedrijven met een technische buitendienst, verkoopafdeling en/of klantenservice zijn gebaat met VisiTour.

  De sterke prestaties van onze produktoplossingen is te danken aan een speciaal hiervoor ontwikkeld algoritme genaamd PowerOpt. Uw voordelen: betere service, toegenomen klanttevredenheid en een kostenreductie tot 20%. Onze produktoplossingen verdienen zich meestal binnen zes maanden terug.

  Welke terug verdientijd ambieert U?

  Vandaag de dag ervaren meer dan 35.000 buitendienstmedewerkers het plezier van de voordelen die de FLS planning systemen hun elke dag door heel Europa bezorgen.
  Dus wat kunnen we voor u technische buitendienst betekenen? Hoe wilt u uw technische buitendienst en afspraken plannen ? Waar wilt u op sturen ?


  20/11/2009 | Het Duitse Annington, Duitslands grootste woningenonderneming is zeer content met de flexibele plannnings opties van VisiTour.

  Het Duitse Annington, Duitslands grootste woningenonderneming met het hoofdkantoor in Bochum, gebruikt VisiTour als Facility Management systeem. VisiTour stuurt met hulp van 4 planners 280 buitendienstmedewerkers in 4 regio´s aan.

  Lees meer...


  22.07.2009 | Utiliteitsbedrijf RheinEnergie introduceert VisiTour voor haar Workforce Management

  RheinEnergie heeft, in haar selectie traject voor een workforce management systeem , voor VisiTour Service gekozen.

  Lees meer...


  16/07/2009 | VisiTour interface nu ook SAP gecertificeerd

  Recentelijk zijn de interfaces die door VisiTour worden gebruikt voor de data overdracht in het domein van planning/ scheduling SAP gecertificeerd geworden.

  Lees meer...


  15/12/2008 | Voor de eerste keer biedt VisiTour nationaal breed beschikbare geo-codering

  ...ritten planning en route planning tot op het niveau van huisnummerbereik aan.

  Lees meer...


  06/10/2008 | Neopost gaat na 6 weken al live.

  De Neopost GmbH und Co. KG met de hoofdvestiging in München is totaalaanbieder van postverwerkingssystemen en in Europa marktleider. Wereldwijd bezetten ze de 2e plaats.

  Lees meer...


  EnBW en Yello kiest bij de invoering van de intelligente stroommeters voor VisiTour

  Duitslands derde Energie-aanbieder EnBW zal met de intelligente stroommeter een buitengewoon nieuw ontwikkelde tellertechnologie invoeren.

  Lees meer...


  Opening van het nieuwe hoofdkantoor op 27 juni 2008 in Heikendorf

  Op 27 juni 2008 is het nieuwe hoofdkantoor van de FLS GmbH in Heikendorf feestelijk geopend door minister-president Peter Harry Carstensen.

  Lees meer...


  FLS haalt EnBW opdracht binnen

  In het "workforce" management project is het FLS gelukt om als winnaar uit de aanbesteding naar voren te komen met VisiTour op het vlak van buitendienst planningssoftware.

  Lees meer...


  MDK Bavarian plant invoering Visitour software

  Na een succesvolle test van een week is het Visitour service programma geïntroduceerd, geïmplementeerd en geïnstalleerd op het IT platform van MDK Bavarian.

  Lees meer...


  Verzekeraar Rheinland introduceert VisiTour

  De verzekeraar Rheinland AG heeft bij de schade-afdeling VisiTour geïntroduceerd voor de afhandeling van schadebeoordelingen.

  Lees meer...


  Minister-president Peter Harry Carstensen bezoekt FLS GmbH

  Lees meer...


  VisiTour wint gerenommeerde innovatie-prijs

  Lees meer...