info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.


  Produktoplossingen

  References

  • Ochsner Wärmepumpen
  • Quadis

  Mobiele applicaties

  De efficiency van dynamisch en automatisch inroosteren en rit- en route planning kan zelfs verder worden verhoogd door het gebruik van mobiele oplossingen voor alle buitendienstmedewerkers. Dit versneld niet allen de informatie stroom maar is ook de optimale basis voor een geautomatiseerd serviceketen.

  Real-time planning met de mobiele oplossing

  Uw VisiTour server communiceert real-time met uw mobiele apparaat. Uw medewerker ontvangt zijn huidige toegewezen opdrachten en op verzoek inzicht in de rest van zijn opdrachten. Na verwerking van de werkopdracht wordt de status naar de VisiTour server terug gestuurd die op verzoek real-time de ideale volgende werkopdracht bepaald. Wanneer de afspraken vertraging oplopen of de verwachte bezoektijd of de status veranderd dan is het mogelijk om automatisch een herplanning te initiŰren.

  Veelomvattende compatibiliteit

  VisiTour is een open system en hierdoor compatibel met verschillende mobiele oplossingen van bijna alle providers. VisiTour Mobile is gebaseerd op een standaard Web Service Interface. Een Web Service Interface betekent dat de basis functionaliteiten simpel met bestaande mobiele oplossingen worden ge´ntegreerd of op de achtergrond met ERP systemen zoals SAP kan worden ge´ntegreerd. Tevens biedt FLS als alternatief op mobiele oplossingen van anderen zelf passende mobiele oplossingen voor PDA, mobiele telefoon of laptop.

  Tom Tom WORK: Navigatie als een mobiele oplossing voor VisiTour

  Indien u de uitgebreide navigatie oplossing van TomTom WORK gebruikt wordt de huidige planning automatisch door VisiTour real-time naar uw navigatie apparaat gestuurd. Het navigatie apparaat stuurt de status rapporten hierop terug naar VisiTour.