info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.


  Route planning

  Zelfs de beste en snelste toewijzing van afspraken en ritten is waardeloos indien niet alle relevante variabelen zijn meegenomen gedurende de berekening van de actuele rijroute zoals; mogelijke files, gesloten wegen of extra tolheffingen. Hiervoor is intelligente route planning een vaste component in VisiTour.

  Variabele optimalisatie

  Met VisiTour kunt u routes volgens snelheid en kosten optimaliseren. In elk geval worden de afstanden en rijtijden voor de voorgestelde route automatisch berekend. Tevens is het mogelijk om de laadtijd, lostijd en de rest mee te nemen. Door een druk op de knop worden de beschrijvingen en kaarten getoond.

  Route planning en globaal zoeken in het call center

  VisiTour Locator wordt gebruikt voor globaal zoeken op basis van straatnauwkeurige route planning in het call center; bijvoorbeeld bij de vorderingsafdeling van een verzekeringsmaatschappij. Nadat het adres is ingevoerd vindt VisiTour Locator, binnen een gedefinieerde radius, direct het dichtstbijzijnde zakelijke partner adres.

  Route planning en de calculatie van Europees-wijde tol

  Met Cargo Route biedt FLS een economische en professionele route planner met speciale extra functionaliteiten zoals; voertuigenadministratie, vracht berekening en de bepaling van europees-wijde tol.