info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.


  Produktoplossingen

  Personeelsplanning

  Optimale personeelplanning betekent niet alleen binnenkomende afspraken in een bepaalde volgorde indelen. Het dient ook de variabelen te checken die de bestaande planning op elk gegeven moment kunnen veranderen, zoals enquêtes en veranderingen op korte termijn, ongeplande vertragingen en statusterugkoppeling op de huidige planning. Natuurlijk kan dit worden berekend op basis van realistische rijtijden op straatniveau.

  Aanpassing binnen seconden

  VisiTour staat het toe om een extreem groot aantal afspraken en ritten over enkele dagen; van een ruim van te voren geplande onderhoudsafspraak, verzoeken om een afspraak te verzetten tot een enquête op korte termijn, te coördineren. In het geval van onvoorziene afwezigheid van een medewerker, klant afzeggingen of andere veranderingen past de software binnen seconden de planning aan de veranderende situatie.

  Gelijke en evenredig gebruik van resources

  Goede buitendienst planning betekent ook dat uw resources, rekening houdend met ook de persoonlijke kenmerken, gelijk en evenredig dienen te worden ingezet. Dit bevat het gevoelige gebruik van overwerk, de planning van opdrachten op afroep of de evaluatie van geprioritiseerde individuele afspraken. VisiTour verstaat deze zachte factoren en weegt de verschillende oplossingen volgens exact gedefinieerde parameters tegen elkaar af. Het resultaat, gemeten volgens de totale kosten en zachte criteria, is een optimale personeelsplanning.

  Altijd up to date

  Terugkoppeling, via de PDA, mobiele telefoon, laptop of navigatie system, door de buitendienst wordt direct in het Gantt diagram geüpdate. De dynamische optimalisatie reageert direct en indien nodig informeert uw personeelsmanager over escalatie management.