info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.


  Produktoplossingen

  Inroosteren

  Wanneer bezoeken of leveringen zijn gepland dan is niet alleen ritplanning maar ook het inroosteren een vereiste. Dit gebeurt veelal in twee stappen: eerste wordt er een afspraak geregeld en dan wordt de ritplanning op basis van deze afspraken gedaan. Helaas leidt deze methode veelal tot de conclusie dat, kijkend naar de ritplanning, een andere afspraak zinvoller was.

  Ingewikkelde planning

  VisiTour is een intelligente tijdtabel die altijd up-to-date en vanuit elke locatie toegankelijk is. Op basis van deze unieke technologie biedt FLS een complete nieuwe benadering: Inroosteren en ritplanning worden als een geïntegreerd proces behandeld. Dit houdt in dat ritplanning bij het regelen van afspraken wordt meegenomen en vice versa.

  Afspraak voorstellen binnen seconden

  Gedurende het initiële contact met het call center of online verzoek worden uw klanten, met een of meerdere afspraakvoorstellen voor een bezoek, voorzien. In termen van ritplanning is elke afspraak op basis van een compleet rooster reeds geoptimaliseerd.

  Dynamische calculatie

  Uw rooster blijft volgens uw specificaties altijd variabel; van tot-op-de-minuut vaste afspraken of periodes gedurende de dag, vanwege halve dag of volledige dag afspraken, helemaal tot een periode van meerdere weken. VisiTour herkent niet alleen, over meerdere dagen , de optimale mogelijke combinaties maar geeft ook een dynamische impact berekening op het bestaande rittenplan. Op deze manier worden mogelijke domino effecten automatisch meegenomen wanneer veranderingen plaats vinden.