info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.


  Ritten planning

  Elke dag opereren miljoenen van vervoerswagens en vertegenwoordigers suboptimaal. De reden: honderden bedrijven onderschatten de economische importantie van geoptimaliseerde rittenplanning. Het resultaat: bedrijven beschadigen hun klantrelaties door het falen in gemaakte afspraken en vergooien elke dag tijd en geld.

  Ritplanning of routeplanning?

  Rit planning wordt veelal verward met routeplanning. Optimale route planning is gemakkelijk te berekenen en is vandaag de dag overal aanwezig in de vorm van navigatie apparatuur. Het significant grotere potentieel voor optimalisatie ligt in de planning van ritten.
  De meest belangrijke vraag is: Welk voertuig of welke medewerker verkrijgt welke opdracht in welke volgorde?

  Wiskundige uitdaging

  Het optimaal plannen voor een medewerker van 10 afspraken per dag klinkt als een makkelijke taak. Toch, zelfs op deze schaal, zijn er meer dan 3.6 miljoen mogelijke route variaties. Tot recent kon geen algoritme voor een exacte oplossing van dit soort taken binnen een acceptabele tijd worden gevonden. Het probleem met alle algemene procedures: de resultaten zijn een fractie beter dan handmatig geplande oplossingen of de berekeningstijden zijn te lang.

  Innovatieve PowerOpt

  Na ongeveer 15 jaar van ervaring en ontwikkeling heeft FLS een innovatieve algoritme ontwikkeld die het berekeningsproces immens versneld. Voor de eerste keer kan real-time, met een exceptioneel hoge nauwkeurigheid en oplossingskwaliteit, personeelplanning, inroosteren en rittenplanning worden geoptimaliseerd waarbij rekening wordt gehouden met een verscheidenheid van verschillende parameters.

  Verifieerbare voordelen ten opzichte van andere rittenplanning systemen

  PowerOpt vandaag de dag maakt FLS de duidelijke technologie leider op het gebied van ritten planning. Voor u betekent dit een kosten reductie van meer als 20% vergeleken met handmatige planning en tot 10% kosten reductie vergeleken met een computer ondersteunende rittenplanning van andere producenten.