info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.


  Referenties

  • Beiersdorf AG
  • Ferrero
  • Nestlé

  Mobiele Verkoop

  Om klanten loyaliteit te waarborgen is een regelmatige bezoek door uw vertegenwoordigers onmisbaar. Tevens geldt dit ook voor de snelle en probleemloze regeling van korte termijn afspraken of goederenafgifte. De beste basis hiervoor wordt geleverd door een combinatie van een optimale rayonindeling, betrouwbare vertegenwoordigers roosterschema, ritten en route planning en een gelijke verdeling van de werklast.

  Optimale planning van het verkooprayon

  Met VisiTour Enterprise plant en simuleert u niet alleen uw bezoekstrategie en bezoekcapaciteit maar op het zelfde moment optimaliseert u het verkooprayon van uw vertegenwoordigers. VisiTour berekent de kosten-optimale rayonindeling voor het toewijzen van de vertegenwoordigers aan de klanten waarbij ook rekening wordt gehouden met alle klantspecifieke informatie zoals de bezoekfrequentie en de bezoekduur. Apart van de bezoekduur wordt ook rekening gehouden met straatnauwkeurige rijtijden. Zelfs is het ook mogelijk om zowel regionale criteria als ook criteria voor uw belangrijkste klanten mee te nemen.

  Periodieke bezoekplanning

  VisiTour Enterprise zorgt voor een hoog presterend straatnauwkeurige berekening van strategische routeplannen tot wel 48 weken van te voren. Factoren waarmee rekening wordt gehouden zijn onder andere individuele bezoekdagen en openingstijden als ook individuele werktijden, vakantiedagen of overnachtingen.

  EfficiŽnte planning van marketingbeurzen en speciale bezoeken

  Laten we zeggen dat u binnen 4 weken 3.000 verkooppunten wilt bezoeken. VisiTour berekent hiervoor niet alleen het aantal benodigde werknemers maar binnen een half uur heeft u ook zicht in, voor alle medewerkers en over alle dagen, de optimale straatnauwkeurige routeplan. Dit allemaal heel simpel, betrouwbaar, geoptimaliseerd en zeer snel.

  Afsprakentoewijzing in call centers of online

  VisTour biedt u direct de mogelijkheid om korte termijn, exacte en betrouwbare afspraken, zowel in het call center als online, aan uw ( potentiële-) klanten te geven. Op het moment dat de afspraken zijn toegewezen neemt VisiTour de optimale ritplanning in overweging. Zonder enige moeite vertaald u onnodige rijtijd naar waardevolle dienstverlening voor uw klant.

  Inroosteren en rittenplanning voor zelfplannende buitendiensten

  Plant u of uw medewerkers uw ritten zelf? Dan heeft u VisiTour One nodig. Met VisiTour One kunt u, voor uw wekelijkse of dagelijkse planning, makkelijk de vele functionaliteiten van VisiTour gebruiken. Dit kan binnen een ASP model of binnen uw eigen ICT architectuur.