info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.


  Referenties

  • TÜV Süd

  Inspectie & handhavings organisaties

  Alle grote inspectie organisaties die op locatie inspectie en handhaving verrichten hebben één ding gemeen: duizenden afspraken dienen van te voren gepland, gecoördineerd en afgestemd te worden met klanten. Hierbij moet altijd rekening worden gehouden met diverse variabelen, zoals regionale criteria, vaste afspraken en de beschikbaarheid, vaardigheden en het kennisniveau van de inspecteurs.

  Ritten planning: een complexe mozaiek

  Sinds deze planningstaken in de praktijk vaak complex zijn is het in het algemeen zo dat er gewerkt wordt met een vaste divisie van regionale gebieden. Echter deze benadering zorgt nog niet voor een kostenefficiënte route optimalisatie alsmede voor een gelijkmatige verdeling van de werklast.

  Economisch en transparant

  Of de bezoeken nu lang van te voren zijn gepland, algemene vaste afspraken zijn of een inspectie op korte termijn; in ieder geval is een optimale route planning op straatniveau de sleutel tot economische optimalisatie en draagt aldus in belangrijke mate bij aan een transparante, gelijke en evenredige werklast voor uw inspecteurs.

  Precisie planning en dynamische aanpassingen

  Met VisiTour kunt u nu voor de allereerste keer direct en gelijktijdig een optimale afstemming bereiken tussen een buitengewoon groot aantal afspraken, ritten en routes en dat over verscheidene dagen.

  Het is mogelijk om automatisch afspraaklijsten of uitgaande bellijsten op verzoek te genereren. Korte termijn afspraken en klantverzoeken om op het laatste moment de afspraak te wijzigen zijn geen enkel probleem meer! Dit komt doordat VisiTour een algeheel flexibel geïntegreerd afsprakensysteem, gebaseerd op dynamische real-time verwerking, heeft ontwikkeld.