info@fastleansmart.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl voor field service planning oplossingen  Sitemap
  FLS Nederland, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  FLS: de meest optimale field service planning software oplossing


  Technische buitendienst planning

  Goede klanten service betreft snelle en betrouwbare toewijzing van afspraken, afgestemd op de eisen van de klant met maximale precisie. Afspraken planning, uiteenlopend van een spoedgeval tot een onderhoudsafspraak die ruim van te voren wordt gepland. Aan de andere kant natuurlijk, dient de service op locatie buitengewoon goed te zijn. De randvoorwaarden voor deze maximale precisie zijn efficiënte telefoonafhandeling zonder onderbrekingen, een transparante en gebalanceerde buitendienst planning van resources en een optimale rittenplanning.

  Dynamisch en proces georiënteerde buitendienst planning

  VisiTour levert optimale ondersteuning voor de gehele keten in klanten service; van opdracht acceptatie, toewijzing van afspraken, personeelsplanning, dispatchen tot real-time monitoring en opdrachtterugkoppeling. Of U nu uw afspraken centraal, via een Call Center of Internet, via regionale planners of direct met de technici regelt; VisiTour biedt u een transparante en bedrijfsbrede planning die niet alleen intelligent en dynamisch alle afspraken real-time coÖrdineert maar ook direct op niet geplande veranderingen reageert.

  Rittenplanning binnen seconden en straatnauwkeurig

  Binnen seconden berekent VisiTour de best mogelijke afspraak op basis van straatnauwkeurige route optimalisatie en rekening houdend met specifieke randvoorwaarden zoals; SLA's, vaardigheden, prioriteiten en kosten. De impact op het al bestaande routeplan inclusief domino effecten wordt eveneens meegenomen. Op deze manier bent u in staat om uw klanten, op basis van een geoptimaliseerde personeelsplanning, direct een betrouwbare en bevestigde afspraak te geven. Op hetzelfde moment verzekert u een gelijke en evenredige werklast over uw medewerkers.

  Transparantie en inzicht in field service

  Plannen in een technische omgeving is zeer complex. Zonder systeem ondersteuning is het, rekening houdend met individuele klant eisen zoals; SLA's, vaardigheden, klantbinding met uw technici, wettelijke werktijden, afwezigheidperiodes, als ook materiaallevering en andere condities op het zelfde moment, economisch niet levensvatbaar. Helaas heeft dit in de praktijk gevolgen voor de kwaliteit en creëert het een grote nood voor planners op de afdeling. Anders wordt het plannen meer of minder aan de technici overgelaten.

  Met VisiTour kunt u niet alleen deze complexiteit beheren maar u bereikt, met minimale inspanning, eveneens een eerste klas field service planning en een complete transparantie. Zelfs zonder GPS positionering weet u altijd aan welke opdrachten wordt gewerkt, waar mogelijke opstoppingen zijn en waar nutteloze tijd plaats kan vinden. Dit geldt voor de dagelijkse zaken als ook voor dienstregelingen die ruim van te voren worden gepland.

  Simpele integratie in uw systeem

  Werkt U aan uw service opdrachten of rapporten in SAP CS, SAP CRM, Navision, Axapta, Clarify, Exact of in een ander ERP systeem? In dat geval kan de toewijzing en het plannen van afspraken via de standaard interfaces (SOAP XML) , direct vanuit de SAP GUI, als blackbox of in VisiTour GUI, worden gerealiseerd.