info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-618806
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.  Produkten

  Gerolsteiner (Cargo)

  Op de planafdeling van Gerolstein worden dagelijks meer dan 100 ritten in Duitsland en omliggende landen gepland. Voornamelijk drankhandelaren of winkeliers worden beleverd. Naast het plannen van de af te leveren goederen is het innemen van lege flessen en nieuw glaswerk ook een onderdeel van het taken-plan-pakket.

  De belevering wordt voor het grootste gedeelte met het eigen wagenpark uitgevoerd en voor een klein gedeelte met vaste partners die uitstekend op de hoogte zijn van de door Gerolsteiner Brunnen GmbH & Co. KG gestelde eisen.

  De opdrachtdata wordt dagelijks via de interface van SAP naar Cargo verstuurd. De routeplanning en wagentoewijzing wordt door Cargo gedaan. Nadat de routeplanning is gedaan worden de routes weer overgeheveld naar SAP.

  Nadat men van de ritten terug is gekomen en nadat de geretourneerde emballage bekend is worden de afleverbrieven van de emballage van SAP naar Cargo verstuurd waar ze in de vrachtberekening worden meegenomen.

  Op vaste momenten worden credit memo's voor de externe transportbedrijven in Cargo gegenereerd. Aan de ene kant zijn deze gebaseerd op de afleveropdrachten met de overeenkomstige vrachtbrieven en aan de andere kant zijn deze gebaseerd op de overeengekomen randvoorwaarden en condities met de vervoersbedrijven die in Cargo zichtbaar zijn. De credit memo's worden via de interface naar SAP gestuurd die voor de betaling zorg draagt.