info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-618806
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.  Produkten

  Johnson & Johnson (VisiTour Enterprise)

  Johnson & Johnson is werelds grootste organisatie in de gezondheidssector. Wereldwijd biedt het werk aan 110.000 medewerkers over 200 bedrijven en in meer dan 54 landen. Hun producten range bevat succesvolle merken zoals Bebe, Penaten, Carefree, Fenjal, Neutrogena en ROC.

  De vertegenwoordigers in Duitsland bezoeken op een reguliere basis de afzetgebieden in de voeding detailhandel. Sinds 1998 worden de verkooprayons succesvol met behulp van VisiTour georganiseerd. Veranderingen in de locatie en in het aantal medewerkers leidt regelmatig tot een rayon herindeling waarbij nadrukkelijk de werkbelasting van de vertegenwoordigers wordt bekeken. De O.R. wordt in deze planning nauw betrokken. Nieuwe scenario's met aangepaste bezoekfrequentie of bezoekduur kan direct worden berekend. Sinds het grootste gedeelte van de bezoektijden niet voldoende is wordt de integratie van de rijtijden in de werkbelasting van de vertegenwoordigers als een groot voordeel ervaren. Het laatste is vele malen groter in steden dan op het platteland. Wanneer het aankomt op rijtijden dan is het andere het geval. Het algehele resultaat is optimale rayon planning waarbij ook rekening wordt gehouden met verminderde arbeidsuren ten gevolge van een handicap, part time werk of O.R. overleg.

  "Dank aan de grote performance van VisiTour Enterprise zijn we in staat om binnen een dag alle rayons inclusief voorwaarden en restricties binnen een dag opnieuw in te delen," zegt Michael Hirt, Customer Development Manager.