info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.  Nieuws archief - GEAS


  04/01/2010 | GEAS Energiewacht Enschede heeft voor VisiTour Service gekozen.

  Geas Energiewacht Enschede heeft besloten om VisiTour in te voeren. Geas is al meer dan 40 jaar de naam in Oost Nederland als het gaat om onderhoud, service, lease, huur en koop van o.a. verwarmings,- en warmwaterapparatuur en airconditioning.

  Geas beschikt over een eigen callcenter met 24/7-bereikbaarheid en heeft een eigen servicecenter. Met VisiTour kunnen de meer dan 140 vakmensen nog efficiënter en dynamischer ingezet worden, zodat de meer dan 120.000 klanten van Geas van de bestmogelijke service kunnen gaan genieten.

  "Ik heb ( met meer dan 20 jaar IT ervaring ) nog nooit een applicatie gezien met het gebruikersgemak van Visitour. Na een halve dag introductie konden we niet alleen de applicatie gebruiken, maar ook middels de bijgeleverde interface XML berichten aanbieden om de applicatie te vullen met data uit Microsoft Dynamics. Dit kan zonder programmeren en zonder het volgen van een additionele cursus."

  "Met Visitour worden ook direct de voordelen van het geautomatiseerd plannen duidelijk. De eenvoudige interface geeft duidelijk door middel van kosten en kilometers weer wat het resultaat is van geautomatiseerd plannen."

  De heer John Huitink ( Hoofd Informatie & Kwaliteit bij GEAS Energiewacht )

  <<