info@fastleansmart.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  FLS Nederland BV, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  FLS, uw partner voor buitendienst planning software voor de BeNeLux.  De historie van FLS

  Sinds 1988 zijn we bij FLS aan het werk om praktische oplossingen te vinden voor schematische planning; dit alles gebaseerd om wiskundige optimalisatie op planningsprocessen zo efficient mogelijk te laten verlopen. Het resultaat van 15 jaar onderzoek en ontwikkeling is het nieuwe algoritme PowerOpt, een bijzondere innovatie. Niet alleen is het superieur tot de bekende routeplanningssystemen maar het levert ook nog eens compleet nieuw verbeterd gebruiksgemak tot hetgeen altijd gangbaar was.

  Duidelijke technologische leider

  Vandaag de dag is FLS duidelijk de technologische leider op het gebied van dynamisch buitendienst planning. In al meer dan 180 projecten heeft het continu groeiende team van hoog gekwalificeerde wiskundigen, informatie- en economiespecialisten bewezen dat er enorme voordelen te behalen zijn met de VisiTour Field Service produktoplossingen. Onze klanten zijn o.a. veel bekende merkfabrikanten alsmede leidende bedrijven in de field service en transportbranche. Elke dag door geheel Europa ervaren meer dan 35.000 buitendienstmedewerkers het plezier en gebruiksgemak van de FLS Field Service software.

  Degelijke groei

  Sinds de oprichting is FLS succesvol gegroeid zonder vreemd vermogen aan te trekken. We zijn trouw aan ons "selfsupporting" systeem. Het is niet ons doel om (te) snel te groeien; we leveren liever stabiliteit op het hoogste niveau aan onze klanten op het vlak van produkt kwaliteit. Hierdoor garanderen wij onze klanten optimale resultaten wat ons ook het meeste werkplezier geeft.

  Feiten

  1988 Het gespecialiseerde bedrijf in Field Service is opgericht door Thomas Brechtel tijdens zijn studie wiskunde
  1991 Oprichting van FLS GmbH in Keulen.
  1994 Verhuizing van het hoofdkantoor naar Heikendorf.
  2002 Uitvinding van PowerOpt een innovatief algoritme met een enorme snelle rekenkracht.
  2004 Introductie en presentatie van de buitendienst en route planning field service software FLS VISITOUR.
  2006 FLS wint meerdere internationale opdrachten van leidinggevende field service bedrijven zoals Bosch Buderus, IBM, Jungheinrich, Masterfoods, Nestlé, Rhineland Regional Association, ThyssenKrupp, TÜV South Germany.
  2007 FLS wint de Innovatie Prijs ITK op logistiek gebied.
  2007 FLS breidt zijn europees werkgebied op field service en planning buitendienst uit met projecten in Groot-Brittanië, Tsjechië, Oostenrijk, Polen en Frankrijk
  2010 FLS Nederland wordt opgericht om haar service naar de field service bedrijven in de BeNeLux nog verder te verbeteren.