info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-618806
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.  VisiTour Service

  VisiTour Enterprise

  Cargo

  Case Studies

  Hieronder presenteren we graag enkele bedrijven die succesvol hun logistieke processen met behulp van onze software hebben verbeterd


  IBM

  De 180 vakmensen van IBM worden centraal vanuit het Helpline center in Erfurt te Duitsland aangestuurd. Wanneer een probleem niet remote kan worden opgelost, dan wordt VisiTour direct ingezet om een on-site reparatie, binnen de afgesproken responsetijden, in te plannen. VisiTour plant binnen enkele seconden de afspraak in; rekening houdend met de vereiste vaardigheden van de vakman en zorgt ervoor dat de vakman zo kosten effectief mogelijk wordt ingezet. Hierbij worden de wettelijke regels en de afspraken met de klant in acht genomen.


  TÜV Hessen

  Elke maand worden van te voren 10.000 afspraken en routes door TÜV Hessen ( het Duitse nationale technische inspectie instituut) gepland. Op deze manier wordt het de 200 experts van de afdeling Industrial Service mogelijk gemaakt om de vereiste inspecties aan apparatuur te verrichten. Het gaat hier onder andere om drukvaten, ketels, liften en van transportmiddelenapparatuur tot hogedruk gasleidingen en gevaarlijke vloeistof bevattende systemen. Klantverzoeken om de gemaakte afspraak te verzetten of op korte termijn een afspraak te maken wordt door VisiTour binnen enkele seconden geregeld.


  Jungheinrich

  Meer dan 2500 Jungheinrich technici verzorgen over geheel Europa het onderhoud over hun bedrijfsvrachtwagens, hun magazijnoplossingen -en hun intern transport materiaal. Één van de cruciale voordelen van het inplannen met VisiTour is haar vermogen om planbare opdrachten ( routinematige onderhoudsmeldingen) en niet planbare opdrachten ( reparaties) te combineren. De VisiTour planningsfuncties kunnen direct vanuit de SAP call logging functionaliteit bediend worden.


  VisiTour maakt het NetCologne mogelijk om optimale service in real-time te bieden

  VisiTour, de resource- en rittenplanning software van FLS (de vanuit Kiel opererende software leverancier) is nu verkrijgbaar in een geavanceerde versie met nieuwe functionaliteiten en is de optimale oplossing voor telecommunicatie en nutsbedrijven. Onze eerste zeer tevreden klant is het Keulse Telecombedrijf NetCologne.

  Lees meer...


  SMA Technology AG

  SMA Technology AG is een wereldleider in solar technologie. SMA's technische support afdeling gebruikt VisiTour en VisiTour Mobile in combinatie met SAP CRM. Afspraken worden in SAP CRM gemaakt en worden in de achtergrond door VisiTour geoptimaliseerd. De buitendienst gebruikt VisiTour Mobile om hun voortgang en rapportage real-time in SAP terug te koppelen.


  TMS (VisiTour Enterprise)

  TMS GmbH is een van de drie top agentschappen voor marketing en distributie diensten en bevindt zich tussen de 10 grootste zelfstandige agentschappen in Duitsland, gemeten volgens de lijst van nationale marketing agentschappen. In 2006 bereikte het aantal promotiedagen het totaal van 60.000.

  Lees meer...


  Intersnack (VisiTour Enterprise)

  Meer dan 350 vers-service bezoekers distribueren de Intersnack producten vanuit de vrachtauto naar ongeveer 30.000 verkooppunten van meer dan 25 dochterondernemingen.

  Lees meer...


  Euroweb

  Euroweb Internet GmbH, een leidende dienstverlener op het gebied van internet oplossingen voor het midden klein bedrijf, gebruikt Visitour om hun adviseurs voor on-site opdrachten in te delen. Hun klanten hebben baat bij exacte en betrouwbare afspraken. Euroweb heeft baat bij het realiseren van zoveel mogelijk afspraken per adviseur door een efficiŰnte route planning. Managing Director Christoph Preuss: "VisiTour is makkelijk in het gebruik en heeft ook een uitstekend licentie model: We betalen alleen voor de adviseurs die we daadwerkelijk plannen."


  Bahlsen GmbH & Co. KG (Cargo)

  De eerste stap op weg naar optimale geplande ritten begint bij Bahlsen al om 00.30 uur. Op dit tijdstip wordt alle opdracht data naar Cargo-Sourcing verstuurd waar de optimale beleveringsroutes worden gepland.

  Lees meer...


  Gerolsteiner (Cargo)

  Op de planafdeling van Gerolstein worden dagelijks meer dan 100 ritten in Duitsland en omliggende landen gepland. Voornamelijk drankhandelaren of winkeliers worden beleverd. Naast het plannen van de af te leveren goederen is het innemen van lege flessen en nieuw glaswerk ook een onderdeel van het taken-plan-pakket.

  Lees meer...


  Johnson & Johnson (VisiTour Enterprise)

  Johnson & Johnson is werelds grootste organisatie in de gezondheidssector. Wereldwijd biedt het werk aan 110.000 medewerkers over 200 bedrijven en in meer dan 54 landen. Hun producten range bevat succesvolle merken zoals Bebe, Penaten, Carefree, Fenjal, Neutrogena en ROC.

  Lees meer...


  VisiTour Service in gebruik bij het call center bij Technik Service 24

  Wanneer de wasmachine ophoudt of de televisie zijn diensten verzaakt, zijn gebruikers op snelle hulp aangewezen. Per telefoon of via het internet kunnen klanten uit het hele land de onderneming Technik Service 24 opdracht geven voor het repareren van alle merken elektronica, witgoedapparatuur en andere elektro-huisapparaten. 40 Medewerkers in het Hamburg Call Center nemen per dag 1100 klantenopdrachten aan, per jaar een totaal van 270.000.

  Lees meer...


  Neopost (VisiTour Service)

  Die Neopost GmbH und Co. KG mit Hauptsitz in M├╝nchen ist Komplettanbieter f├╝r Postbearbeitungssysteme und in Europa Marktf├╝hrer. Weltweit rangiert das Unternehmen auf Platz 2.

  Lees meer...


  PV Automotive (VisiTour Service)

  Snelle en efficiënte optimalisatie procedures zijn de centrale eisen van PV Automotive in Essen.

  Lees meer...


  RICOH Deutschland (VisiTour Service)

  Er moet snel actie worden ondernomen wanneer de tien medewerkers van het call center van Ricoh Duitsland in Frankfurt een service telefoontje ontvangen. RICOH staat bekend als een van de grootste productie- en oplossingsleveranciers in digitale kantoorautomatisering.

  Lees meer...