info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.


  Referenties

  • Bosch Buderus Thermotechniek
  • DEVK
  • Dr. Oetker
  • Signal Iduna

  Call center

  Wanneer klanten een call center bellen verwachten zij niet alleen een vriendelijke bediening maar ook snelle en relevante informatie waarop zij kunnen vertrouwen. Bijvoorbeeld bij het indienen van een verzekeringsclaim of bij het afstemmen op korte termijn van een afspraak met de technische dienst.

  Betrouwbaar in verzekeringsgevallen

  De claim afdeling van een verzekeringsbedrijf kan VisiTour gebruiken om ad-hoc te zoeken naar alle partners die zich in een bepaalde radius bevinden. Volgens vrij definieerbare prioriteiten is het mogelijk om voor de klant de dichtstbijzijnde sleepdienst of het goedkoopste regionale verhuurbedrijf of een passende advocaat automatisch te regelen en aan te bevelen.

  Klanten service: Informatie binnen enkele seconden

  Met VisiTour heeft u direct en exacte toegang tot alle belangrijke informatie wanneer u afspraken voor uw buitendienst regelt. Het is niet alleen mogelijk om relevante klantinformatie te checken maar ook binnen seconden de best mogelijke afspraak te laten berekenen en te boeken. Hierbij altijd rekening houdend met straatnauwkeurige planning, optimale kosten en met veel meer variabele factoren.