info@optiplanning.nl

 • OptiPlanning is begin 2010 samen met FLS GmbH verder gegaan onder FLS Nederland BV.
  Klik hier voor de website www.fastleansmart.nl  Sitemap
  OptiPlanning, Kamille 7a
  7443 ET Nijverdal
  T 0548-850190
  F 084-7491603
  OptiPlanning, officieel VisiTour Dealer voor de BeNeLux.


  Referenties

  Telecommunicatie + Nuts bedrijven

  Een intelligent planningsysteem dient de juiste service medewerker op het juiste tijdstip en aan het juiste probleem toe te wijzen. Op het zelfde moment dienen de totale kosten, rij afstanden en de totale gespendeerde tijd te worden geminimaliseerd. Capaciteit dient in een optimale manier te worden benut waarbij efficiëntie en klanttevredenheid verder vergroot dient te worden.

  Planning en illustraties van complexe inhoud

  De telecommunicatie en nuts bedrijven leveren openbare infrastructurele netwerken. De uitvoering van een telefoon, elektriciteit, gas of water netwerk is een onderwerp met strikte wet- en regelgeving waarbij ook nog de complexe opdrachtbeschrijvingen goed geïllustreerd dienen te worden. Bovenop de gemeenschappelijk dienstverlening aan klanten dient ook het optimaal inroosteren en de ritplanning aan de technische en wettelijke eisen te voldoen.

  Individuele definitie van specifieke opdracht types

  VisiTour Service stelt u in staat om, afhankelijk van de vereiste personeelsvaardigheden en voorgedefinieerde opdrachtprioriteiten, individueel de specifieke werkzaamheden in de telecom- en nuts sector te definiëren en weer te geven. Natuurlijk wordt project management , het veelvoudig inroosteren als ook het weergeven van de relaties tussen opvolgende werkzaamheden als belangrijke onderdelen van deze dienstverlening gezien. Het is ook makkelijk om de capaciteitsplanning van de service technici, regie opdrachten, spoed opdrachten en de aanvoer van materiaal mee te overwegen.

  Variabele en geautomatiseerde opdrachtverwerking

  De VisiTour Service Software is voor het grootste gedeelte geautomatiseerd. Service opdrachten die door een storingsticket systeem worden gegenereerd en door het call center zijn geaccepteerd kunnen net zo als onderhoudsopdrachten voor uw eigen netwerk worden ingedeeld. Het is vrij gemakkelijk om voorspelbare en onvoorspelbare taken, zoals reparaties en onderhoudswerkzaamheden met fouten binnen een kort tijdsbestek, te combineren.

  Dynamische personeelsplanning en optimalisatie

  Het unieke FLS PowerOpt algoritme stelt u in staat om dynamisch en zeer efficiënt real-time personeelsplanning en optimalisatie van uw mobiele service technici te realiseren. Sinds de uitstekende performance en hoge planningscapaciteit gebaseerd is op straatnauwkeurige kaarten, is een realistisch personeelsplan ook mogelijk.

  Gebruiksvriendelijke buitendienstplanning

  VisiTour Service biedt de planner een zeer gebruiksvriendelijk en duidelijke buitendienstplanning, bestaande uit een Gantt diagram met een geografische kaart, van alle service technici en opdrachten. Hier bovenop zorgt het geíntegreerde escalatie management dat de planner adequaat op onvoorziene problemen en capaciteitsproblemen kan reageren.

  Mobiele Workforce Management

  Om mobiele workforce management goed te ondersteunen communiceert de VisiTour Server met mobiele apparaten van uw servicedienst zoals; laptops, PDA's, mobiele telefoons of navigatie apparatuur. De servicedienst ontvangt altijd de meest optimale opdracht met de nodige informatie. Voor real-time dynamische optimalisatie is het mogelijk om status rapporten, bij einde opdracht, bij vertraging of bij verandering opdracht, terug te sturen.